Education vector created by user21852064 - www.freepik.com

En iyi ücretsiz Android uygulamaları 2023

İşte sizin için gerçekten mükemmel bazı Android uygulamaları. Bunlar en iyi ücretsiz Android uygulamalarıdır. Aralarında daha önce kullandığınız uygulamalar olabilir, çünkü bunlar tüm zamanların en iyi Android uygulamalarıdır. Yani her telefonda olması gereken uygulamalardır.

Android telefonda olması gereken uygulamalar

Android'in en büyük gücü, uygulama ekosistemidir. Bir çok Android uygulaması var. Bazıları ücretli, bazıları değildir. Genellikle en iyi uygulamalar ücretli satılır. Ancak, size hiçbir maliyeti olmayan pek çok iyi uygulama var. Bu hizmetler genellikle reklam, bir tür sponsorluk veya başka bir şeyle desteklenir.

Ancak, hala ücretsiz olarak kullanabileceğiniz gerçekten mükemmel bazı uygulamalar var. Bunlar, şu an itibariyle en iyi ücretsiz Android uygulamalarıdır.

1. 1Weather

 

1Weather bulabileceğiniz en iyi hava durumu uygulamalarından biridir. Bulunduğunuz yerin ve seçtiğiniz 12 konumun geçerli hava durumu koşullarını ve tahminlerini görün. Hava durumunu mail ve sosyal medya aracılığıyla arkadaşlarınızla kolayca paylaşın. Arayüzü güzel ve uygulama oldukça iyi ve ayrıca yapılandırılabilir widget'lar içeriyor. Kullanımı ücretsizdir ve uygulama içi satın alma ile reklamları kaldırabilirsiniz.

 

Bitwarden Password Manager, birkaç iyi ücretsiz şifre yöneticisi uygulamasından biridir. Diğer şifre yöneticisi uygulamalarına benzer şekilde çalışır. Bitwarden, tüm giriş bilgilerinizi ve şifrelerinizi saklamanın ve tüm cihazlarınız arasında senkronize edilmesini sağlamanın en kolay ve en güvenli yoludur.

Bitwarden, tüm giriş bilgilerinizi, tüm cihazlarınızla senkronize edilen şifreli kasada saklar. Veriler tamamen şifrelendiğinden verilerinize yalnızca siz erişebilirsiniz. Bitwarden'daki ekip bile verilerinizi okuyamaz. Verileriniz AES-256 bit şifreleme, karıştırılmış sağlamalar ve PBKDF2 SHA-256 ile gizlenmiştir.

Endişelenmeden istediğiniz kadar şifre saklayabilir ve gerektiğinde alabilirsiniz. Ayrıca, uygulama tamamen açık kaynaklıdır. İyi ve ücretsiz bir şifre yöneticisi için tüm özellikleri içinde barındırıyor.

Blue Mail, en iyi ücretsiz mail uygulamalarından biridir. Blue Mail, çeşitli sağlayıcılardan sınırsız sayıda mail hesabını yönetebilen ve birden fazla mail hesabında kişiselleştirme sağlarken akıllı push bildirimlerine olanak tanıyan ücretsiz, güzel tasarlanmış, evrensel bir mail uygulamasıdır. Blue Mail uygulaması, yerleşik mail uygulamanız için mükemmel bir alternatiftir.  Android Wear desteği ve widget'larla birlikte gelir. Deneyiminizi kişiselleştirmenize yardımcı olmak için belirli zamanlarda (hesap başına) bildirimleri engelleme gibi çeşitli akıllı özellikleri de vardır.

  • Birden fazla sağlayıcı desteği - Gmail, Yahoo mail, Mynet, Outlook ve Office 365
  • IMAP, POP3 + Exchange (ActiveSync & EWS) otomatik yapılandırma
  • Tüm sağlayıcılarınızdaki mailleri birleştirilmiş bir arayüzden eşitleme

4. Gboard veya SwiftKey

Gboard, Google’ın resmi klavye uygulamasıdır. Çok fazla ayrıntı içermeyen basit bir klavye. Kaydırarak yazma, tema desteği, sesle yazma, emoji arama, GIF desteği ve daha pek çok özelliği var. En benzersiz özelliği, klavyeden veya içinde bulunduğunuz uygulamadan çıkmadan web'de arama yapmanıza izin veren yerleşik Google arama özelliğidir. Ayrıca, kaydedilmiş kelimeleriniz için cihazlar arasında eşitleme yapabilir. Etkili, basit ve %100 ücretsiz. Kesinlikle en iyi ücretsiz Android uygulamalarından biri.

 

Microsoft tarafından sunulan SwiftKey ise, yine kaydırarak yazma desteği sunan klavye uygulamasıdır. SwiftKey klavye, yazma tarzınızı öğrenir. Bu sayede daha hızlı yazabilirsiniz. Size özel klavyeniz ile yazı yazın, Emoji, GIF’ler ve daha fazlasını istediğiniz gibi gönderin.

Dahili Emoji klavyesi, ihtiyaç duyabileceğiniz tüm Emoji’leri ve daha fazlasını barındırır. SwiftKey en sevdiğiniz Emoji’leri öğrenir ve bu sayede arkadaşlarınıza her zaman en doğru anlık tepkileri gönderebilirsiniz.

Google Drive, tüm dosyalarınız için güvenli bir saklama yeridir ve dosyalarınıza istediğiniz akıllı telefondan, tabletten veya bilgisayardan erişmenize olanak tanır. Drive'daki dosyalarınız (ör. videolar, fotoğraflar ve dokümanlar) güvenle yedeklendiği için onları kaybetmezsiniz. Uygulamadayken diğer kullanıcıları, dosya ya da klasörlerinizden dilediğinizi görüntülemeleri, düzenlemeleri veya üzerinde yorum yapmaları için kolayca davet edebilirsiniz.

Google Drive, 15GB’dan fazla depolama alanına ihtiyaç duymadığınız sürece ücretsizdir.

Google Ödüllü Anketler, Google Play Store'daki en iyi ücretsiz Android uygulamalarından biridir. Google Ödüllü Anketler ile kısa anket sorularını yanıtlayarak Google Play kredisi kazanın. Uygulama düzenli olarak size bazı sorular sorar. Bir anketi her cevapladığınızda Google Play Store'da kullanım için kredi kazanacaksınız. Bu kredi ile Google Play'de uygulama veya oyun satın alabilirsiniz.

Anketlere katılmak çok kolaydır. Uygulamayı indirip kendinizle ilgili temel soruları yanıtladıktan sonra haftada bir kez (gönderim sıklığı artıp azalabilir) anket almaya başlarsınız. Sizin için kısa ve alakalı bir anket hazırlandığında telefonunuza bildirim gönderilir. Anketi tamaladığınızda Google Play kredisi kazanırsınız.

 

Google Haritalar ve Yandex Navigasyon iki farklı navigasyon uygulamasıdır. Google Haritalar yol tarifleri, işletmeler (ve yorumları) ve her başka şeyleri görüntülemenize izin verir. Yandex Navigasyon sadece bir navigasyon uygulamasıdır. Rotanızdaki trafiği kontrol etmenizi sağlar.

Google Haritalar:

  • 220 ülke ve bölgede kapsamlı ve doğru haritalar
  • Araba, bisiklet ve yaya rotaları için sesli GPS navigasyonu
  • 15.000'in üzerinde kasaba ve şehir için toplu taşıma yol tarifleri ve haritalar
  • Canlı trafik koşulları, olay raporları, ve en iyi rotayı bulmak için otomatik yeniden rota çizme
  • 100 milyondan fazla yer hakkında ayrıntılı bilgi
  • Restoranlar, müzeler ve daha pek çok yerin Sokak Görünümü ve iç mekan görüntüleri gibi özellikler sunar.

Yandex Navigasyon kullanıcı verilerine dayalı trafik ve navigasyon uygulamasıdır. Zamandan, yakıttan tasarruf etmek için gerçek zamanlı trafik ve yol bilgileri sunar. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere tüm Türkiye haritasında geçerli olan yol tarifleriyle gideceğiniz yere daha çabuk ulaşırsınız.

8. Imgur ve Giphy

Imgur ve Giphy, görüntü veritabanı uygulamalarıdır. Komik GIF'ler, eğlenceli görüntüler ve diğer her türlü eğlence amaçlı şeyler bulmak için harika uygulamalardır. Facebook, Twitter vb. sosyal platformalarda gördüğünüz harika resimlerin çoğu buradan geliyor. Imgur ayrıca çoğu insanın Reddit'te kullandığı resim yükleme hizmetidir. Hem Giphy hem de Imgur'u indirmek ve kullanmak tamamen ücretsizdir. Ayrıca, resimlerinizi Imgur'a çeşitli yerlerle paylaşma sınırlaması olmadan yükleyebilirsiniz.

GIPHY, iMessage, Facebook, Twitter, Snapchat ve daha fazlası gibi favori sosyal kanallarınızda GIF'leri arama ve paylaşmanın en hızlı ve en kolay yoludur!

 

Musicolet, telefon hafızasındaki müzikleri oynatmak için ilginç bir seçenektir. Çalma listeleri, etiket düzenleme, dosya tarama ve gömülü lryics (LRC) desteği dahil tüm temel özellikleri barındırır. Aynı zamanda bir ekolayzır, bir uyku zamanlayıcısı, widget'lar, kilit ekranı kontrolleri, Android Auto desteği ve daha fazlasını elde edebilirsiniz. Ayrıca, uygulama içi satın alımlar ve reklam olmadan tamamen ücretsizdir.

Bu uygulama sadece cihazda kayıtlı olan yerel ses dosyalarını (mp3 vb.) dinlemenizi sağlar. Bu uygulama internet üzerinden müzik dinlemeyi veya indirmeyi desteklemez. Ayrıca bu uygulama internet izni istemediğinden internet kullanan özellikler de içermez.

Resilio Sync, bulut depolama alanlarına güvenmeyen insanlar için kişisel bir bulut depolama çözümüdür. Kişisel bilgisayarınızda bir bulut depolama sunucusu oluşturur. Uygulama, dosyalarınızı, fotoğraflarınızı, videolarınızı, seslerinizi vb. bilgisayarınızdan telefonunuza senkronize etmenizi ve tekrar geri almanızı sağlar. Böylece, verilerinizi üçüncü bir tarafa güvenmek zorunda kalmadan bulut depolama deneyimini yaşarsınız. Masaüstü ve mobil uygulamaların kurulumu oldukça kolaydır ve arayüz işlevseldir. Bazı ekstra özelliklere sahip profesyonel bir sürüm var, ancak ücretsiz sürüm temel özellikleri barındırıyor.

11. TickTick

TickTick, yapılacaklar listesi uygulamaları arasında en iyisidir. Aslında Wunderlist'e çok benziyor. Listeler yapabilir, görevleri diğer insanlarla paylaşabilir, görevlerinizi çeşitli şekillerde düzenleyebilir, hatırlatıcılar ayarlayabilir, sürekli görevler ayarlayabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda oldukça modüler. Widget desteği de vardır. Pro sürümü, takvim desteği ve diğer ek özellikler gibi şeyler ekler.

Ücretsiz sürümü, yapılacaklar listesi uygulamalarının sunduğu birçok özelliğin fazlasını sunar. Teknik olarak ücretsiz bir uygulama değil. Ancak ücretsiz sürüm, yapılacaklar listesi uygulamalarından daha iyi çalışır. İleri kullanımlar dışında premium sürüme ihtiyacınız olmayacak.

12. ZEDGE™ Zil Sesi, Duvar Kağıdı

 

Zedge, telefon, tablet ya da diğer mobil cihazlarınızı kolaylıkla özelleştirmenizi sağlayan ve bedava duvar kağıtları, zil sesleri, alarmlar ve bildirim sesleri sunan en güvenilir uygulamadır. Zedge uygulamasında içeriğin çoğunu kullanıcıların kendisi ekler. Bu sayede oldukça fazla çeşitli içerik var. Duvar kağıtları için premium bir seçenek de var ve bunlar oldukça iyi.

13. Cookmate

 

Tüm favori tariflerinizi tek bir yerde saklayın! Cookmate, arama ve içe aktarma özelliklerine sahip bir tarif yöneticisidir.

Cookmate, kendi dijital yemek kitabınızı oluşturmanıza olanak sağlar. Web'de tarifleri toplayarak ve içe aktarma özelliklerini kullanarak kendi tarif veritabanınızı oluşturabilirsiniz.

Yeni bir tarif mi arıyorsunuz? Web'de yeni bir tarif bulmak için uygulamanın arama motorunu kullanın. Beğendiğiniz birini bulduğunuzda Cookmate'e aktarın. Ardından, telefonunuzda veya tabletinizde her yerde görüntüleyebileceksiniz. Kendi fotoğrafınızı ekleyebilir, malzemeleri veya talimatları değiştirebilir veya kendi yorumlarınızı ekleyebilirsiniz

Arkadaşlarınla ​​bazı tarifleri paylaşmak ister misin? Arkadaşlarınızı Cookmate'e davet edin, tariflerinizi onlarla paylaşın ve tariflerini görüntüleyin. Veya tariflerinizi Facebook'ta veya mail, sms ve diğerleriyle paylaşın. Ayrıca onlara uygulamalarına yükleyebilecekleri bir "Cookmate" dosyası da gönderebilirsiniz.

 

Zoom, 2020'nin en popüler uygulamalarından biriydi. Pandemi vurduğunda ve herkes evden çalışmaya başladığında, Zoom video konferans için kullanılan tek uygulama oldu. Oldukça sağlam bir ücretsiz sürüme sahiptir. Bire bir görüntülü sohbetler ve 100 kişiye kadar 40 dakikalık toplantılar yapabilirsiniz. Çoğu kullanım durumu için bu yeterince iyidir. Bu kısıtlamaların çoğunu kaldırmak için ödeme yapabilirsiniz. Uygulama ekran paylaşımına izin verir, yazı yazmak için beyaz tahta kullanır ve hatta uçtan uca şifreleme gibi şeyler içerir.

15. Akakçe

 

Özellikle pandemi süreci ile birlikte yükseliş trendine giren bir diğer sektör veya alan online ticarettir. Online alışveriş siteleri bu dönemde oldukça popüler oldu. Eskiden sadece elektronik eşyalar aldığımız bu sektörden, artık kolayca ekmek, yumurta dahi alabiliyoruz.

Peki bu kadar çok market ve alışveriş sitesi arasında en ucuzunu nasıl bulacaksınız. Burada Akakçe uygulamaları devreye giriyor. Akakçe alışveriş sitelerindeki binlerce ürün için size en uygun fiyatları listeliyor. Akakçe Aktüel ise Bim, A101 gibi marketlerin aktüel ürünlerini kolay bir şekilde takip etmenizi sağlıyor.

TickTick, Android'deki en iyi yapılacaklar listesi uygulamaları arasındadır. Listeler oluşturabilir, görevleri diğer kişilerle paylaşabilir, görevlerinizi çeşitli şekillerde düzenleyebilir, hatırlatıcılar alabilir, yinelenen görevler ayarlayabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda oldukça modülerdir. Bir organizasyona yardımcı olur. Widget'lar da fena değildir.

Profesyonel bir sürümü var, ancak takvim desteği ve diğer ek özellikler gibi şeyler ekliyor. Bunun ücretsiz sürümü, diğer birçok yapılacaklar listesi uygulamasının sunduğundan çok daha üstündür. Ayrıca temiz, kullanımı kolay ve küçük ekipler veya aile kullanımı için iyidir. Teknik olarak ücretsiz bir uygulama değil. Ancak ücretsiz sürüm, çoğu ücretsiz yapılacaklar listesi uygulamasından daha iyi çalışır. Aşırı durumlar dışında premium sürüme ihtiyacınız olmayacak.

0
0
0
0
0
0
Yazıyı emoji ile değerlendir..

Yorumlar

    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan siz olun!
Yorum Yaz

Spam kodu:

Kapatmak için ESC tuşuna basın