Resim Sunil Kumar tarafından Pixabay'a yüklendi

Android için en iyi PDF Uygulamaları

En çok kullandığınız PDF’lere her yerden erişin. Adobe, Foxit, Gaaiho ve diğer uzman PDF geliştiricileri, artık masaüstünde göreceğiniz aynı tür ek açıklama ve paylaşım seçenekleriyle çok yetenekli PDF okuyucu uygulamaları sunuyor. Ayrıca birçoğu tamamen ücretsizdir. En iyi 5 PDF okuyucusunu görmek için okumaya devam edin.

Google'ın kendi PDF okuyucusu, bir Android cihazında PDF'leri açmak için basit ve standart bir seçenek sunar. Fakat uzun yükleme süreleri ve özellik eksikliği nedeniyle, alternatif bir PDF okuyucu uygulama aramanıza neden olabilir.

Bunun için en iyi ücretsiz PDF editörlerini listeledik.

Bu PDF uygulaması ile temel bilgilerin ötesine geçin. Çok yönlü PDF belgelerini düzenleyin ve not ekleyin.

Xodo PDF Reader, özellikleri ile yetersiz uygulamalar arasından sıyrılıyor. İsmine rağmen, uygulama sadece PDF okuma ile ilgili değildir: fotoğraflarınızdan veya Office belgelerinizden yeni PDF'ler oluşturabilirsiniz. PDF formlarını doldurabilir, kaydedebilir, gönderebilir veya metni vurgulayabilir ve ek açıklamalar ekleyebilirsiniz. Xodo'nun connect servisi aracılığıyla belgenizde başkalarıyla işbirliği yapmak bile mümkündür ve kayıt gerektirmez.

Destekleyici özellikler arasında Dropbox, Google Drive ve OneDrive ile akıllı entegrasyonlar bulunmaktadır. Bu, yalnızca belgeleri buluttan içe aktarmanın kolay bir yolunu sunmakla kalmaz: Xodo ayrıca düzenlemelerinizi kaynak dosya ile otomatik olarak senkronize edebilir ve her zaman en son sürüme sahip olmasını sağlar.

Xodo'nun başka bir ekstra özelliği de Dosya Yöneticisidir. Küçük resim önizlemeleri ve Son Kullanılan Dosyalar listesi, ihtiyacınız olan belgelere hızlı bir şekilde erişmenizi sağlar ve istediğiniz belgeleri özgürce yeniden adlandırabilir, kopyalayabilir, taşıyabilir veya silebilirsiniz.

Yüksek yakınlaştırma faktörleri, sayfa kırpma ve tam ekran modu, içeriğe odaklanmanıza yardımcı olur. Gece Modu, daha karanlık ortamlarda rahat okuma ve çok yönlü arama araçlarını sağlar ve içerik tablosu desteği, dosyanın önemli alanlarına açılmayı sağlar.

PDF'lerinizi okuyun, not ekleyin ve paylaşın. PDF formlarını doldurun ve verileri içe/dışa aktarın. Kolay belge paylaşımı yapın. Foxit PDF Editor, Google Play'de popüler bir PDF uygulamasıdır.

Foxit'in başarısını anlamak kolay. PDF'ler hızlı açılır, yönlendirmeyi kolaylıkla kontrol edebilirsiniz, metin sığacak şekilde ayarlayabilir, parlaklığı değiştirebilir ve her durumda rahat okuma yapmak için arka planı değiştirebilirsiniz.

Metin vurgulama, sayfaya not veya çizim eklemek için basit ek araçlar mevcuttur ve Foxit'in bulut teknolojisi, değişiklikleri başkalarıyla gerçek zamanlı olarak paylaşmaya olanak tanır.

Form işleme, formları doldurma ve kaydetme, verilerini alma ve verme ve formları HTTP, FTP ve e-posta ile gönderme seçenekleri de önemli bir artıdır.

Foxit'in temel özellikleri ücretsiz olsa da, daha fazla sayıda gelişmiş özellik sadece abone olduğunuzda (PDF'leri dönüştürmek, dosyaları birleştirmek, parola koruması, dijital sertifikalar) kullanılabilir.

Mükemmel belge uyumluluğu, güvenilir form doldurma, ücretsiz uygulama yoluyla taranmış belgelere erişme gibi özellikleri vardır.

Adobe'nin Acrobat Reader'ı, PDF okuyucu uygulamalarının en iyisi değildir, ancak çoğu durumda yeterli işlevsellik sağlar. Mükemmel belge uyumluluğu, görülmesi gerektiği gibi en karmaşık PDF'leri bile görebildiğiniz anlamına gelir.

İnternetten bir PDF açın veya başka bir uygulamadan bir dokümanı paylaşın; Acrobat Reader bunu basit bir görüntüleyicide hızla görüntüler. Dokümanda gezinebilir, yakınlaştırma ve uzaklaştırma yapabilir veya basit aramaları kullanabilirsiniz.

Gelişmiş özellikler arasında form doldurma ve imzalama bulunur ve dosyalara açıklama ekleyebilir, metni vurgulayabilir, ayrıca PDF yorumları ekleyebilir ve yönetebilirsiniz.

Uygulama, diğer birçok Adobe hizmetleri ve ürünleri ile çalışmak üzere tasarlanmıştır. Bunlardan bazıları ücretsiz Adobe hesabına kaydolduğunuzda 2 GB bulut depolama alanı ve cihazınızı PDF tarayıcısı olarak kullanma olanağı sağlayan OCR tarafından desteklenen Adobe Scan uygulamasıdır. OCR ile her şeyi aranabilir, düzenlenebilir PDF'lere dönüştürün.

Deneyimli bir geliştiriciden güzel bir PDF görüntüleyici. Uygulamanın tek sıkıntısı çok sık güncellenmiyor olmasıdır.

Gaaiho PDF Reader, Adobe, Foxit ve diğer büyük uygulamalar gibi fazla ilgi görmez, ancak Gaaiho'nun PDF yazılım geliştirme konusundaki 20 yıllık tecrübesi ile kesinlikle daha yakından bakmaya değer. Ana görüntüleme motoru belgeleri hızla açar ve yorumları okumak, eklemek ve yönetmek veya ekleri kontrol etmek için rahat ve esnek bir ortam sağlar.

Yer imlerini eklemek ve düzenlemek için kullanılabilecek hızlı seçenekler, herhangi bir belgenin önemli alanlarını işaretlemenizi ve daha sonra bunlara hızlı bir şekilde geri dönmenizi sağlar. Temel açıklama araçları, metin vurgulama veya çizgiler çizme, oklar ve çeşitli basit şekiller içerir.

Gaaiho PDF Reader, sadece Dropbox aracılığıyla bulut dosyalarına erişmek için doğrudan destek sunar.

Kore'den düşük maliyetli, hızlı ve arkadaşça bir PDF okuyucu. Multimedya desteği, desteklenen ePubs Formu hesaplamalarını açılabilir. EzPDF Reader popüler bir ücretli PDF görüntüleyicisidir.

Görüntüleyici, çift sayfalık görünüm ve animasyonlu bir sayfa çevirme efekti ile başlayan bazı alışılmadık dokunuşlara sahiptir.

EzPDF'nin form işleme özellikleri, form hesaplamalarını yönetmenin yanı sıra formu doldurma, imzalama ve e-posta yoluyla gönderme desteği içerir.

Çok sayıda metin seçim özelliği vardır. Bir kelime, deyim veya paragraf seçip panoya kopyalayabilirsiniz. PDF içinde arama yapın veya Google üzerinden genel bir web araması yapın, metni diğer uygulamalara gönderin, sesli olarak okuyun, metni vurgulayın, altını çizin, hatta ücretsiz ColorDict uygulamasıyla entegrasyon yoluyla yazımını kontrol edin.

Tabii ki, küçük resim navigasyonu, yer imi desteği, çoklu yakınlaştırma seçenekleri, kırpma, döndürme ve daha fazlası dahil olmak üzere tüm standart PDF okuyucu özellikleri vardır.

0
0
0
0
0
0
Yazıyı emoji ile değerlendir..

Yorumlar

    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan siz olun!
Yorum Yaz

Spam kodu:

Kapatmak için ESC tuşuna basın