Facebook Messenger'ı Devre Dışı Bırakma

Facebook Messenger'ı Devre Dışı Bırakma

Facebook Messenger'ı sadece Facebook hesabınızı daha önceden dondurduysanız dondurabilirsiniz. Facebook hesabınızı dondurduktan sonra Messenger'ı da dondurmak için aşağıdaki adımları izleyin.

Çoğu kişi bir Facebook hesabını silme ve devre dışı bırakma arasındaki farkı bilir. Kısacası, devre dışı bırakma, hesabınızı istediğiniz zaman yeniden etkinleştirebileceğiniz geçici bir silme işlemidir. Bununla birlikte hesabınızı silmek, verilerin kalıcı olarak kaldırılmasıdır.

Ancak Facebook hesabınızı devre dışı bırakmanın Facebook Messenger hesabınızı devre dışı bırakmadığını fark edemezsiniz. İnsanlar hala sizi görebilecek ve sizinle iletişime geçebilecektir. Gerçekten de, Facebook Messenger'ı devre dışı bırakma süreci tamamen ayrıdır.

Facebook Messenger'ı Devre Dışı Bırakma

Facebook Messenger'ı devre dışı bırakabilmek için Facebook hesabınızı devre dışı bırakmanız gerekir. Bu nedenle, Facebook'u henüz devre dışı bırakmadıysanız, devam etmeden önce bunu yapmanız gerekmektedir.

Ardından, Facebook Messenger'ı devre dışı bırakmak için aşağıdaki basit talimatları takip edin:

  1. Messenger'ı bir mobil cihazda açın.
  2. Sağ üst köşedeki profil resminize dokunun.
  3. Aşağı kaydırın ve Gizlilik ve Şartlar'ı seçin.
  4. Bir sonraki ekranda Messenger'ı Devre Dışı Bırak'ı seçin.
  5. Şifrenizi girin.
  6. Devre dışı bırak üzerine dokunun.

Facebook Messenger'ı yeniden etkinleştirmek için kullanıcı adınızı ve şifrenizi kullanarak Messenger uygulamasına tekrar giriş yapın.

Not: Messenger'ı yeniden etkinleştirmek, ana Facebook hesabınızı da yeniden etkinleştirecektir. Sadece Messenger servisini korumak istiyorsanız, Facebook hesabınızı ikinci kez devre dışı bırakmanız gerekecektir.

Son olarak, Facebook hesabınızı tamamen silerseniz, Messenger'a da erişiminizi kaybedeceğinizi unutmayın.

Ogznet.com